Salon AA

Annette Arts

Na het behalen van mijn pedicure diploma begon ik in 1983 als pedicure in de Leeuwerikstraat in Leeuwarden.

Sinds 1985 is Salon AA gevestigd aan de Nachtegaalstraat 22. Hier heb ik een speciale hygiƫnische, moderne ruimte ingericht op de eerste verdieping.

Ik werk met de modernste apparatuur waarmee bijvoorbeeld ingegroeide nagels worden bijgewerkt en likdoorns pijnloos verwijderd.

Behandelingen worden altijd in de praktijk en op afspraak uitgevoerd.

Bel of stuur een whatsapp naar 06-30032115 om een afspraak te maken.

Annette Arts

 

IMG_8175
by Tanja on Annette Arts
Ingegroeide teennagel

Vandaag werd mijn zoon (14jr) door Annette behandeld voor zijn ingegroeide teennagel. De behandeling was voor hem pijnloos. Daarnaast heeft ze ook gelijk de teennagel van de andere voet gedaan. Ze gaf hem tips hoe de nagels te verzorgen. Verder hebben we het prettig ervaren, ze is heel vriendelijk, zorgzaam en heeft alle aandacht voor je.

by Huma Suleri on Annette Arts
The next level voet spa

De behandeling ervaring van mijn voeten was een 'pleasant surprise' en 'the next level'qua voetbehandelingen.
Annette heeft een zacht zorgzaam aanraking style en haar passie voor haar werk is om te bewonderen. Haar zachte stem, uitstraling, zorg en aandacht zijn ook haar kracht in een sfeervol relaxing kamer.

by inge de Bruin on Annette Arts
Een kuurdoord

Een uur kuuroord in liefde en warmte is hoe ik een behandeling bij Annette ervaar, een feestje van licht waarna ik mij blij en vervuld voel door Annette haar liefdesenergie, haar professionaliteit maar vooral haar mooie wijze ziel. De geur, de ontvangst, de koffie, het voetenbad, haar aanraking, uitstraling de zorg, de rust en haar kennis maken het compleet.

by Ilse on Annette Arts
Genieten!

Wat een fijne, warme ervaring is het om bij Annette in de stoel te zitten. Het is een cadeautje voor je voeten en ook zeker voor je energielevel/jezelf. Annette maakte met het "verwenmoment" alle verwachtingen waar! Heerlijk ontspannen thuis gekomen. Alle lof voor Annette!

by Thera miedema on Annette Arts
Een aanrader

Ik zie er altijd weer naar uit om naar de pedicure te gaan een heerlijke voetverwenbehandeling.
Annette is een professionele pedicure en een hartelijke warme vrouw, een echte aanrader.
Groetjes Thera

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

 

Comments are closed.