Salon AA

Salon AA

Na het behalen van mijn pedicure diploma begon ik in 1983 als pedicure in de Leeuwerikstraat in Leeuwarden.

Sinds 1985 is Salon AA gevestigd aan de Nachtegaalstraat 22. Hier heb ik een speciale hygiƫnische, moderne ruimte ingericht op de eerste verdieping.

Ik werk met de modernste apparatuur waarmee bijvoorbeeld ingegroeide nagels worden bijgewerkt en likdoorns pijnloos verwijderd.

Behandelingen worden altijd in de praktijk en op afspraak uitgevoerd.

Bel of stuur een whatsapp naar 06-30032115 om een afspraak te maken.

Annette Arts

 

IMG_8175
by inge de Bruin on Annette Arts
Een kuurdoord

Een uur kuuroord in liefde en warmte is hoe ik een behandeling bij Annette ervaar, een feestje van licht waarna ik mij blij en vervuld voel door Annette haar liefdesenergie, haar professionaliteit maar vooral haar mooie wijze ziel. De geur, de ontvangst, de koffie, het voetenbad, haar aanraking, uitstraling de zorg, de rust en haar kennis maken het compleet.

by Ilse on Annette Arts
Genieten!

Wat een fijne, warme ervaring is het om bij Annette in de stoel te zitten. Het is een cadeautje voor je voeten en ook zeker voor je energielevel/jezelf. Annette maakte met het "verwenmoment" alle verwachtingen waar! Heerlijk ontspannen thuis gekomen. Alle lof voor Annette!

by Thera miedema on Annette Arts
Een aanrader

Ik zie er altijd weer naar uit om naar de pedicure te gaan een heerlijke voetverwenbehandeling.
Annette is een professionele pedicure en een hartelijke warme vrouw, een echte aanrader.
Groetjes Thera

by Ilse on Annette Arts
Helemaal ontspannen

Ik kreeg de voetverwenbehandeling als verrassing en wat was dat fijn! Helemaal ontspannen en met verzorgde voetjes kwam ik weer thuis. Dank je wel!

by Harriet on Annette Arts
Goed gevoel

Super behandeling, Had voor de kerst een pedicure nodig en zodoende bij Annette terecht gekomen...en gebleven!,! En wat kom ik er relaxt weg , geweldig !

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

 

Comments are closed.